Låsesmed & låseservice i Aarhus, Silkeborg & Skanderborg

Kopiering og salg af nøgler og låse i Østjylland

Skal du have kopieret en nøgle?

Her hos Din Låsesmed Aabyhøj Låseservice tilbyder vi kopiering af nøgler. Vi tilbyder denne ydelse til en god og lav pris, og vi kan kopiere din nøgle på få minutter.

Kom forbi vores butik og vi kopierer hurtigt og sikkert din nøgle! Adressen er: Silkeborgvej 329, 8230 Åbyhøj. Du er meget velkommen til at kontakte os via telefon eller mail forinden, hvis du skulle have spørgsmål.

Salg af nøgler og låse, samt montering

Vi tilbyder også salg og service af diverse nøgle- og låsesystemer. Hvilke nøgler og låsesystem der passer til dig og dine behov, afhænger af en lang række faktorer.

Vi hjælper altid vores kunder med at finde frem til den bedste løsning, der tilgodeser de personlige behov og ønsker som kunden måtte have.

Baglåsen – låsesmed til rådighed døgnet rundt

Som en del af vores services tilbyder vi oplukning dag som nat. Vores låsesmed er til rådighed 24 timer i døgnet, og rykker altid hurtigt ud til akutte situationer. Vi kører i Østjylland, blandt andet i byerne Aarhus, Odder, Silkeborg, Lystrup, Malling og Skanderborg

Igennem Baglåsen, som er vores døgnvagt, hjælper vi dagligt kunder, der står i en dum situation uden nøgle eller med en lås der er gået i baglås.

 

Find vores kontaktinformationer herWebdesign: Søgemedier A/S