Låsesmed & låseservice i Aarhus, Silkeborg & Skanderborg

Døgnvagt i Østjylland

Vi lukker dig ind i varmen døgnet rundt!

Om det er morgen eller aften, nat eller dag – hjælper vi dig med at få låst døren op. Der kan være mange årsager til, at man akut får brug for en låsesmed.

Smækkede døre, glemte nøgler og låse der er gået i baglås er nogle af de hyppigste situationer, som vi bliver kaldt ud til i forbindelse med vores låsesmed døgnvagt.

Vi rykker altid ud lynhurtigt, så vores kunder skal vente mindst mulige tid, før hjælpen kommer. Det er aldrig sjovt at være låst ude, og især om vinteren er det vigtigt at låsesmeden kommer hurtigt, det er vi bevidste om!

Kontakt vores låsesmed døgnvagt ved akutte situationer

Du kan kontakte vores låsesmed døgnet rundt. Der er ikke det tidspunkt hvor du ikke kan ringe og bede om vores assistance. Vi har en døgnvagt, og telefonen bliver altid taget, hvorefter vi efterfølgende sender en mand ud til den givne situation.

Telefonnummeret på vores døgnvagt; Baglåsen, er: 86 23 05 00.

Du kan ringe til dette nummer døgnet rundt, og være forsikret hurtig og professionel assistance. Vi sørger selvfølgelig altid for at sikre os hvem vi lukker ind hvor og hvorfor, efter gældende love og regler for låsesmede og oplukning.

Vi kører i Østjylland, blandt andet i byerne Aabyhøj, Aarhus, Odder, Silkeborg, Lystrup, Malling og Skanderborg.

 

Find vores kontaktinformationer herWebdesign: Søgemedier A/S