Låsesmed & låseservice i Aarhus, Silkeborg & Skanderborg

Låsesystem i Østjylland

Låsesystem | Funktionelt og sikkert

Vil du sikre dig og dine nærmeste, når I ligger og sover i jeres senge? - Vil du være sikker på at dit fjernsyn, computer og arvestykker stadig står og ligger hvor de var, da du tog på ferie, og ønsker du et smart og moderne låsesystem i dit hjem, som både du og din familie med lethed kan benytte jer af? - Så er du kommet til det rette sted!

Vi har mange års erfaring med låsesystemer og sikringer af hus og hjem samt værdifulde genstande. Vi tilbyder vores services i hele Østjylland og giver altid vores kunder en fair og fornuftig pris.

Når vi bliver bestilt til et låsejob, eksempelvis installering af låsesystemer, starter vi altid med at tage en grundig samtale med kunden.

Gode råd og vejledning omkring låsesystemer

For at finde ind til den helt rette løsning og låsesystem til dig og dine behov, starter vi altid et job med en grundig samtale med kunden. Herved kommer vi, i fællesskab med kunden, frem til hvilken løsning der er optimal.

Man skal absolut ikke underkende værdien og vigtigheden af god rådgivning og vejledning. Her hos os kan du være sikker på, at vi råder dig til det der er bedst for dig og din situation.

Med stor erfaring i Østjylland, blandt andet i byerne Aabyhøj, Aarhus, Odder, Silkeborg, Lystrup, Malling og Skanderborg, står vi klar til at hjælpe dig med et professionelt låsesytem.

Find vores kontaktinformationer her

 

Hovednøglesystem

Et hovednøglesystem består af flere antal låse. Disse låse kan åbnes med hver sin nøgle og anvendes til bl.a. garderobeskabe, garageanlæg og inventar mm.

Hos Din Låsesmed har vi en række hovednøglesystemer i høj kvalitet, bl.a. en hovednøgle, der kan åben samtlige låse. På samme måde kan flere låsecylindre godt være enslukkende over samme enkeltnøgle.

 

Centrallåsesystem

Hos Din Låsesmed anbefaler vi centrallåsesystemer til bl.a. beboelsesejendomme.

Centrallåsesystemet er smart, fordi samtlige nøgler kan åbne de forskellige låse. Det består af flere forskellige lukkede låse med dertil hørende fælleslås/fælleslåse. 

 

Generalhovednøglesystem

Hos Din Låsesmed tilbyder vi også generelhovednøglesystem, der er opbygget med en GH-nøgle. Vi anbefaler systemet til f.eks. virksomheder mange filialer, fordi nøglen kan flere eller alle distrikthovednøgler A1 – A2 og enkeltnøgler.

Kombineret låsesystem

Virksomheder har forskellige ønsker og behov til deres sikringssystemer. Det kræver en måde hvorpå, man kan skræddersy låsesystemet, så det passer til virksomhedens arbejdsgang, og her er et kombineret system en ideel løsning.

Låsesystemet opbygges ved at gruppere nøglerne i systemet. Hver enkelt medarbejder kan således få den nøgle, der passer til netop deres afdeling i virksomheden eller institutionen. Vi anbefaler bl.a. Rukos systemplaner, der med fordel kan anvendes til at opstilling af låsesystemer.

Efter aftale er det naturligvis muligt at få leveret låsesystemet, så f.eks. nøgler og cylindre leveres med tal eller bogstav. Webdesign: Søgemedier A/S