Låsesmed & låseservice i Aarhus, Silkeborg & Skanderborg

Oplukning af dør i Østjylland

Vi hjælper med oplukning af dør, når du er låst ude

Der kan være forskellige årsager til at du har brug for en låsesmed og vi hjælper dig til enhver tid med oplukning af din dør. Hvis du har tabt din nøgle eller den er blevet stjålet, vil vi anbefale dig at udskifte dine låse, så ingen andre får adgang til boligen. Er din lås gået i baglås, kan vi også hjælpe dig med udskiftning af låsen, hvis vi ikke kan reparere den. 

For at sikre at det er den rette person, som bor på adressen, beder vi kunden fremvise et billede-id, inden vi lukker døren op. Ved oplukning af din dør skåner vi så vidt det er muligt din dør og karme.

Vi åbner enten din dør ved hjælp af en låsepistol eller en slynge, som kan gå ind gennem brevsprækken. I enkelte tilfælde er vi dog tvunget til at bore låsen op, hvilket vil påføre ekstra udgifter for kunden.

God placering i Østjylland

Vi hjælper dig altid med den rette rådgivning og udfører alle former for låsearbejde. Med placering i Aabyhøj ved Aarhus, kan vi varetage opgaver i hele Østjylland. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid ringe til os på telefon 86 22 90 57, sende os en mail eller kigge forbi vores forretning i Aabyhøj.

Med stor erfaring i Østjylland, blandt andet i byerne Aabyhøj, Aarhus, Odder, Silkeborg, Lystrup, Malling og Skanderborg, står vi klar til at hjælpe dig med oplukning af din dør, når du er låst ude.

Find vores kontaktinformationer herWebdesign: Søgemedier A/S