Låsesmed & låseservice i Aarhus, Silkeborg & Skanderborg

Pengeskab & Værdiskab i Østjylland

Værdiskab eller pengeskab | En rigtig god investering

Det kan være en god idé at investere i en sikker løsning til dine værdigenstande og vigtige dokumenter. Her kan vi tilbyde et fint udvalg af pengeskabe og værdiskabe i vores forretning i Aabyhøj, hvor vi også vil vejlede dig i det bedste valg.

Et pengeskab eller værdiskab kan både være relevant for virksomheder og private. Din virksomhed har måske brug for at gemme vigtige informationer og dokumenter, som ikke må gå tabt i forbindelse med tyveri eller brand.

Hvis du som privat også har værdifulde ting, penge eller dokumenter er det også en god idé at sikre disse med et sikkert værdiskab.


Vi står klar til at rådgive dig om værdiskabe og pengeskabe

Vores kendskab til pengeskabe og værdiskabe er stort og vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige model, type og størrelse, som passer til dit behov. Produkterne lever op alle krav om brand- og indbrudssikring, som leveres og monteres af vores faglærte låsesmede.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores forretning i Aabyhøj, kører vi gerne forbi dig, hvor vi kan vise et udpluk af vores produkter.

Vi har flere kunder som er bosat i Østjylland, blandt andet i Aabyhøj, Aarhus, Odder, Silkeborg, Lystrup, Malling og Skanderborg. Du kan også altid ringe til os på 86 22 90 57, så hjælper vi dig gerne. 

Find vores kontaktinformationer herWebdesign: Søgemedier A/S